Hakkımızda

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. Ali Pamir ve Firuz Soyuer tarafından 1993 yılında kurumsal ve üst gelir bireysel yatırımcılara gayrimenkul danışmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuştur.

Kariyerlerine yatırım bankacılığı alanında başlayan Pamir ve Soyuer 1986 yılından itibaren Türkiye gayrimenkul sektöründe hizmet vermektedirler. Sektörün en deneyimli ve başarılı şirketleri arasında yer alan Pamir & Soyuer 1993 yılından itibaren müşterileri adına 1 milyar ABD $ tutarı üzerinde alım satım işlemi gerçekleştirmiştir.

Pamir & Soyuer’in yönetim ofisi İstanbul’da yer almakta olup Bodrum’da temsilcilik ofisi bulunmaktadır.

Ekibimiz
Ali Pamir

Ali Pamir, Pamir & Soyuer’in kurulduğu 1993 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 1991 ve 1993 yılları arasında İstanbul’da Colliers International şirketinde Genel Müdür olarak görev yapan Pamir, 1988 ve 1991 yılları arasında Bankers Trust Co. ve T.C. İş Bankası ortaklığı olarak kurulan Türk Merchant Bank’ta Kurumsal Finansman Bölümü’nde Müdür olarak çalışmış, 1987 ve 1991 tarihleri arasında İktisat Bankası’nda Sermaye Piyasaları Bölümü’nde bankacılığa başlamıştır. 1984 yılında Pennsylvania State University (PSU) Finans ve Pazarlama dallarında lisans eğitimini tamamlayan Pamir, 1986 yılında PSU’dan MBA derecesini almıştır. Pamir, Sermaye Piyasası Kurumu’nun lisanslı değerleme uzmanlarından biri olup aynı zamanda Berggruen A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

ap@pamirsoyuer.com.tr

Firuz Soyuer, MAI, MRICS

Firuz Soyuer, 1993 yılında kurulan Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı’dır. Pamir ve Soyuer kurulmadan önce 1991 ve 1993 yılları arasında İstanbul’da Colliers International şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Soyuer, 1990 ve 1991 yılları içinde Bankers Trust Co. ve İş Bankası Ortaklığı olan Türk Merchant Bank’ta Uzman olarak çalışmıştır. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği dalında lisans eğitimini tamamlayan Soyuer, 1988 yılında Southern Illinois University, Carbondale’den finans konusunda MBA derecesini almıştır. Soyuer, 2003 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurumu’nun lisanslı değerleme uzmanlarından biri olup aynı zamanda MRICS (RICS) ve MAI (Appraisal Institute) profesyonel ünvanlarına sahiptir. 2003-2010 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans programında, 2014-2017 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate programında ders vermiştir. 1999 yılından beri ULI üyesi olan Soyuer, 2003 yılından bu yana ULI Türkiye Yönetim Komitesi’nde yer almaktadır.

fs@pamirsoyuer.com.tr

Mehmet Pamir

Mehmet Pamir 1993 tarihinden itibaren Pamir & Soyuer’in Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun olan Pamir, 1991-1996 yılları arasında Stüdyo 14 Mimarlık ve Kentsel Tasarım A.Ş’de Yönetici Ortak olarak çalıştı. 1996 yılından itibaren Oteks A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını yapan Pamir, ayrıca, 2005’ten itibaren Berggruen İnşaat ve Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Özlem Şahin Pamir

Özlem Şahin Pamir, Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş.’de Danışmanlık ve Yatırım Bölümünün Direktörü’dür. 13 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe profesyonel tecrübesi bulunan Şahin Pamir, gayrimenkul finansmanı, teknik inceleme, yatırım ve geliştirme danışmanlıkları ve halka arz alanlarındaki ticari gayrimenkul değerlemesi konusunda uzmanlaşmıştır. En iyi ve en verimli kullanım analizleri, finansal fizibilite ve piyasa analizleri konularında kapsamlı tecrübesi bulunmaktadır. Özellikle karma kullanımlı ve büyük ölçekli gayrimenkul geliştirme projeleri için geliştiricilere, yatırımcılara, elçiliklere, arsa sahiplerine, belediyelere ve yerli ve yabancı finansal kuruluşlara danışmanlık yapmaktadır. Pamir & Soyuer’e katılmadan önce Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu’nda bölgesel gelişim projelerinde Analist olarak çalışmıştır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde Lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde Yüksek Lisans derecesini ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Doktora Derecesini 2012 yılında almıştır. Sermaye Piyasası Kurumu’ndan lisanslı değerleme uzmanı ve ULI üyesidir.

İhsan Poyraz

İhsan Poyraz 2014 yılından itibaren Pamir ve Soyuer A.Ş.’de Proje Geliştirme ve Pazarlama Konusu’nda çalışmaktadır. Poyraz, 2006-2014 yılları arasında Berggruen İnşaat ve Proje Geliştirme A.Ş.’de Pazarlama Müdürü olarak görev yapmış, bu kapsamda Berggruen tarafından geliştirilen konut projelerinin Türkiye ve yurtdışında pazarlama faaliyetlerini yönetmiştir. Berggruen’e katılmadan önce, Poyraz turizm ve eğlence sektörlerinde çalışmıştır.

Hazal Seher Özkan Bali

Hazal Seher Özkan Bali 2010 yılından beri Kıdemli Değerleme Uzmanı ve Broker olarak Pamir ve Soyuer A.Ş.’de çalışmaktadır. Danışmanlık, değerleme ve temsilcilik bölümlerinde deneyimi bulunan Bali uluslararası bir çok geliştirici ve yatırımcı için perakende, endüstri, otel, ofis, konut ve karma kullanımlı proje ve arsa için değerleme raporları hazırlamıştır. Pamir & Soyuer’e katılmadan önce 2005-2010 yılları arasında Çelen Gayrimenkul Değerleme ve Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. şirketlerinde Değerleme Uzmanı olarak çalışmıştır. Lisans eğitimini 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Bali, 2009 yılında Geomatik bölümünde yüksek lisans derecesini almıştır. 2005 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurumu’nun lisanslı değerleme uzmanlarından biri olup aynı zamanda MAI (Appraisal Institute) profesyonel ünvanına sahiptir.

Ozan Sevindik

Ozan Sevindik 2017’den beri Pamir Soyuer’de Broker olarak çalışmaktadır. Pamir Soyuer’e katılmadan önce, A.B.D.’nin New York şehrinde Citicore LLC firmasında “Kira Stabilizasyonlu Piyasalar” bölümünde yatırım uzmanı olarak ve Eren Holding’e bağlı Medcem Global firmasında Gayrimenkul Yatırımları Yöneticisi olarak çalışmıştır. Lisansını New York Üniversitesi Siyasal Bilimler ve İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır. New York Department of State’e kayıtlı Broker Lisansı sahibidir.

Eray Karabağlı

Eray Karabağlı, 2012 Yılı’ndan itibaren Pamir ve Soyuer A.Ş.’de İnşaat Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2007 yılında mezun olan Karabağlı, 2011-2012 yılları arasında Keskinoğlu Şirketler Grubu’nda Kontrol Mühendisi olarak, 2007-2010 yılları arasında ise Adana, Bursa ve Eskişehir metro ve hızlı tren hattı projelerinde görev yapmıştır.